Rólunk

Közel kilencven év van mögöttünk, mely során négy nemzedék adta át egymásnak azt a szakmai elhivatottságot, melynek szellemisége ma is jellemzi családi vállalkozásunkat. Figyelmünk generációról generációra a mesterszabászat, és a kifinomult textilszövetek köré csoportosult, felhalmozva tudást és tapasztalatot.

A Cross&Field márka életre hívásával vállalkozásunk nem csak nevében alkalmazkodott a modern kor kívánalmaihoz, de üzletünk kínálata is igyekszik kielégíteni napjaink komplex igényeit. A méretre szabott öltönyök és ingek mellett, a klasszikus ruházatból finom kidolgozású konfekció vonalat is kínálunk ügyfeleinknek.

Ezen túlmenően a mindennapi öltözködést is válogatott darabokból álló, széles palettával igyekszünk támogatni. Hiszünk abban, hogy a mögöttünk lévő értékrend alkalmassá tesz bennünket arra, hogy egy kiélezett versenyben is maradéktalanul szolgálhassuk ügyfeleinket… azokat is, kik most ismernek meg bennünket, és azokat, is kik már hosszú évek óta számítanak ránk.

A Cross&Field üzlete különleges kis sziget a főváros forgatagában… ahol olyan hangulatot, figyelmességet, és őszinte törődést tapasztalhatunk, amit sokszor a magasan pozicionált bespoke üzletekben sem. Ha jobban belegondolok, ez olyasmi, ami nem az üzlet kategória függvénye, hanem az embereké, akik a lelkét alkotják az egésznek. Engem, mindenekelőtt, ez győzött meg….