Méretes öltöny

Sokszor hallhatjuk, hogy az öltöny kényelmetlen viselet. Ez igaz is – minden olyan esetben, amikor valaki nem egy jó öltönyt visel!

A jó öltönyt ugyanis soha nem kényelmetlen viselni! Sokan nem tudják, de ez a fajta férfiöltözet eredetileg szabadidő-, illetve kifejezetten sportruházatként kezdte pályafutását. Viselték teniszhez, golfhoz, vadászathoz, lovagláshoz, épp ezért eredetileg úgy alkották meg, hogy a testet tökéletesen vegye körbe, megfelelően simuljon az idomokra, miközben a mozgást a legkevésbé sem korlátozza. Ezt a kifogástalan komfortérzetet természetesen a szövet és szabás közötti tökéletes összhang garantálta.

Mi tudjuk, hogy az igazán jó öltönynek mai napig ez a feltétele. Ezért garantálhatjuk azt, hogy a Cross & Field méretes öltönyei tökéletesen eleget tesznek minden olyan kényelmi és minőségi elvárásnak, amit egy jó öltönnyel szemben megfogalmazhatunk.

Méretre szabott öltönyeink a legkiválóbb gyapjúszövetekből készülnek. (Scabal, Holland & Sherry, Dormeuil, Drago, Cerruti, Becker, Gaenslen&Völter stb.)

Szabászati szempontból ezek az öltönyök olyan alkotások, amelyek elkészítésük minden részletében igazodnak a megrendelő igényeihez, testi adottságaihoz és életviteli körülményeihez.

Méretre készített öltönyeinkre térítésmentesen készítjük el a névhímzést.

Alapanyagok

Méretes szabóságunkban Ön választhatja ki azokat a szöveteket, amelyek az Ön igényének legjobban megfelelnek.

A megrendelt fazonhoz anyagminőségben, színben és mintázatban a legszélesebb szövet választékot tudjuk biztosítani.

Rendelkezésünkre áll az öltöny, a zakó és a nadrág készítéséhez az angol Scabal, a Holland & Sherry, a francia Dormeuil, az olasz Drago, valamint  a Cross & Field válogatott saját (Cerruti, REDA, John Foster, illetve Gaenslen & Völter) méretes anyag kollekciója.

A gyapjúszöveteink minősége eléri a super 150’S-es, Super 180’S-as finomságot.

A minőségi öltönyökhöz és zakókhoz – saját készletünkből – hozzáillő szarus gombokat ajánlunk.