Ügyvédi talár

ÜGYVÉDI TALÁRJAINK ÜZLETÜNKBEN FELPRÓBÁLHATÓK, AZONNAL ÁTVEHETŐK, IGÉNY SZERINT MÉRETRE IGAZÍTVA

(A TALÁR UJJA IGAZÍTÁS TÉRÍTÉSMENTES).

 

Figyelmükbe ajánljuk a vásárlási értékhatárral összekötött “INGYEN TALÁR” promóciónkat.

STANDARD (nem gyűrődő) és PRÉMIUM (testbarát béléssel 44% gyapjú – 54% poliészter – 2% elasztán tartalmú kevertszálas) alapanyagból 3XS-tõl 5XL-es méretig készülnek talárjaink klasszikus kivitelben, azaz zöld gallér és raglánvonal díszítéssel, redőzött zöld nyakkendővel, rejtett gombolással, bevágott zsebbel és béléssel.

DELUXE (ÚJ) talárjainkat a Magyar Ügyvédi Kamara felkérésére – a Ferenczy Noémi-díjjal kitüntetett textiltervező művész, Varga Edina tervezte.

A DELUXE talároknál megmaradt a zsabós jelleg, szerepel rajta a gallérba varrt címkén és a gombon az ügyvédek paragrafusos jelképrendszere, az oldalvarrásban nagyméretű zseb helyezkedik el, a hölgyek talárjai tépőzáras válltöméssel és patentokkal rögzíthető cserélhető fehér gallérral készülnek. Szabása A vonalú, ujja sűrű berakásokkal díszített. Anyaga természetes és szintetikus alapú mesterséges szálból készül.

Az általunk forgalmazott DELUXE talárok a Magyar Ügyvédi Kamara és a Budapesti Ügyvédi Kamara jóváhagyásával készülnek. Az új logóval ellátott gombokat és a szövött címkéket a Budapesti Ügyvédi Kamara biztosította.

Minden talárhoz elegáns fekete hordtáskát adunk ajándékba, amely akár az aktatáskában is kényelmesen elfér.

A STANDARD, a PRÉMIUM és a DELUXE TALÁROK személyesen felpróbálhatók és átvehetőek üzletünkben a Pozsonyi út 2 szám alatt.

Vidéki címekre vállaljuk a talárok postai úton történő kézbesítését. Megrendelő formanyomtatványunkat keresse a Talár rendelés menüpont alatt.

Egyedi igény esetén vállaljuk – próba alapján – méretes LUXUS kivitelű talárok 98% gyapjú – 2% elasztán, 45% gyapjú – 55% poliészter, 44% gyapjú – 54% poliészter – 2% elasztán, illetve 100% nehéz selyem tartalmú anyagból, valamint a megrendelő által hozott anyagból történő elkészítését.
Vállaljuk továbbá bírói és ügyészi talárok készítését egyedi megrendelések alapján.

Igény esetén a talárokat egyedi NÉVHÍMZÉSSEL (4.900, – Ft/db), vagy MONOGRAMMAL (3.900,- Ft/db) látjuk el.

STANDARD talár: bruttó 33.900,- Ft

PRÉMIUM talár: bruttó 51.900,- Ft

DELUXE NŐI ÜGYVÉDI TALÁR bruttó 73.900,- Ft (fehér pótgallérral)

DELUXE FÉRFI ÜGYVÉDI TALÁR bruttó 68.900,- Ft

LUXUS talár (csak rendelésre egyedi árak alapján)

Javasoljuk, hogy a talárok esztétikai megjelenésének megőrzése érdekében – azért, hogy minél kevésbé gyűrődjenek – a használaton kívül vállfára helyezve és függesztve tárolják.