Segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot!

A karácsony az együtt töltött időről, a programokról és a családról szól, nem a drága ajándékokról. Aki viszont igazán közel áll hozzánk, annak szeretnénk meglepetést okozni, és mosolyt csalni az arcára.

Ha még nincs ötlete, mivel lepje meg szeretteit, nézze meg ajándék ötleteinket, és találja meg a tökéletes ajándékot a fa alá!

Vasalásmentes ing

Azt nehéz lenne megmondani, hogy a nőknek, vagy a férfiaknak okoz nagyobb örömet a technológia, mely a finom pamutszálak kezelésével lehetővé tette az ingek vasalásának mellőzhetőségét. Bárhogy is legyen, a jó megjelenés mostantól kevesebb időt és kevesebb energiát vesz igénybe. Igazán okos ajándék!

Selyem nyakkendő

Ha a férfieleganciának szimbólumot kellene választani, szinte biztos, hogy a nyakkendő lenne a befutó. Nincs még egy olyan kiegészítő, amely jobban demonstrálja ezt a fogalmat, s amely egyben ennyire alkalmas a jó ízlés és a stílus kifejezésére.

Pulóver

Néhány jó pulóver elengedhetetlenül kell minden férfi ruhatárába. Lehet, „V” kivágású, vagy kereknyakú, cipzáras, vagy gombos – a jól megválasztott pulóver segít abban, hogy lazább öltözködés esetén is ízléses legyen a megjelenés.

Sál

Talán nem véletlen, hogy a sál ismét a nemzetközi divattrendek egyik meghatározó szereplője. De mindegy hogy szeretjük-e a divatot, vagy csak egy igazán szép kiegészítőre vágyunk, egy finom gyapjú sál, az egyik legkellemesebb dolog, amit a hűvös téli napokra kívánhatunk magunknak. Míg maga a sál a testet, addig a szeretet, amellyel az ajándékot adjuk a lelket melegíti majd.

Mandzsetta gomb

Egy ízléses mandzsettagomb, apró mérete ellenére, talán a legnagyobb erővel jeleníti meg azt az érzetet, ami egy klasszikus férfi eleganciájáról él bennünk.

Díszzsebkendő

A díszzsebkendő jelenleg az aktuális divattrendek csúcsáramlataiban van. Aki eddig nem viselte ezt a klasszikus kiegészítőt, az most stílusának kifejezéséhez új barátra lehet. Akik eddig is viselték, azoknak nem is kell magyarázni a jelentőségét. Nagyon ízléses ajándék.

Legfrissebb bejegyzéseink