Méretes ing

A szakértők azt mondják, hogy a férfiruhatár legstílusosabb darabja a jó férfiing. De milyen az igazán jó férfiing?

Először is, jó a szabása, vagyis nincs benne csúnya anyagfölösleg, nem buggyosodik deréktájban, szépen simul a felsőtestre… a gallérjának magassága és bősége ideálisan illeszkedik alkati adottságainkhoz, az ujja pedig éppen olyan hosszú, hogy a zakó alól kivillanjon az a másfél centi, ami a kompetens ingviselést jelképezi.

Nos, a méretre szabott ing még ennél is magasabbra teszi a mércét. Olyan dimenzió ez, amely nem ismer kompromisszumot: anyagok, színek, minták… gallérok és mandzsetták között, saját magunk határozhatunk meg mindent. S minden egyes döntéssel ízlésünk, egyéni stílusunk meghatározó jegyeit adjuk hozzá az elkészülő darabhoz. Így lesz a végeredmény egy olyan ing, amelytől nem csak kifogástalan viselési komfortérzetet kapunk, de személyiségünket is hűen tükrözi majd. Ha mindezt egy ízlésesen hímzett monogrammal is megpecsételjük, olyan helyre érünk, ahová minden igényes férfi szívesen lép be, az individuális öltözködés birodalmába…

A nálunk rendelhető ingek az olasz ALBINI Group legjobb minőségű 100% pamut Classic Express 1500 darabos popeline, satin, piquet, zephyr, twill, oxford szövésű desszin választékából, illetve különleges szövésű osztrák GETZNER alapanyagból készülnek. A gallér (12 féle), a kézelő (7 féle), a zseb (4 féle) kialakítása, a cérna színe és más egyéb összetevői egyéni igények alapján választható.

Méretes ing AKCIÓ!

A raktárunkon lévő Getzner 100% pamut alapanyagú ing rendelése esetén

3000 Ft/ing kedvezményt adunk.

Minimálisan megrendelhető mennyiség 3 db ing egy-egy anyagszállító tekintetében.

További információk és feltételek az üzletben!

ALAPANYAGOK

Méretes szabóságunkban Ön választhatja ki azokat az anyagokat, amelyek az Ön igényének legjobban megfelelnek.

A megrendelt fazonhoz anyagminőségben, színben és mintázatban a legszélesebb anyag választékot tudjuk biztosítani.

Rendelkezésünkre áll az olasz Albini, a Thomas Mason és a Cross & Field válogatott saját Getzner méretes anyag kollekciója.