• Eterna

 

ETERNA

„Mi nem csinálunk semmi különlegeset, de amit csinálunk az különlegesen jó.”

Az Eterna cég 1863-ban alakult a németországi Passauban. Elsősorban ingek és nyakkendők gyártására szakosodott.
Humán és ökonómiailag bevizsgált 100% svájci pamut (swiss cotton) alapanyagból gyártják az ingeket szintetikus anyagok hozzáadása nélkül. Egy speciális eljárást fejlesztettek ki, melynek eredményeképp az anyagok 40%-kal strapabíróbbak, mint általában. Minden ingük megfelel az Öko-Tex 100-as szigorú követelménynek, teljesen bőrbarát, és nem tartalmaz a bőrre káros vegyszermaradékot.
A vasalásmentesség kikészítést (non iron) nem a pamut alapanyagába kevert műszállal vagy különleges szövésükkel szerzik meg, hanem az alapanyag vagy késztermék hőkezelésével. A gyártás során az eredetileg tömör pamut szálakat üreges szerkezetűvé alakítják. Az ily módon kezelt pamut szálak a kezeletlen pamut szálakkal ellentétben mosás után igyekeznek visszanyerni egyenes, eredeti alakjukat.

„A jó közérzet a siker titka” Az Eterna ing három kulcs-fogalma: a kellemes közérzet, a kifogástalan minőség, a megbízhatóság Az Eterna ingek rendkívül széles körûen és különféle felhasználók maximális igényeit elégítik ki a klasszikus városi viselettől a kényelmes és sportos casual változatig. Szabásában, vonalvezetésében három fõ fazont kínál, mely szinte minden alkatra biztosítja a megfelelőt, azaz a COMFORT FIT, a MODERN FIT és a SLIM FIT szabással lefedi a férfi-alkat és korosztály, illetve felhasználási terület minden változatát. Palettájukon az üzleti ingektől egészen a napra kész divatos ingekig minden megtalálható.